This project is refurbishment of a mid-terrace house located in Clapham Old Town. The works focused on the ground floor of the property and consisted of a kitchen refurbishment and redecoration of the living space.

The existing, traditional kitchen was replaced with a modern Bulthaup kitchen which is focused on a large central island featuring the sink, hob, ovens, dishwashers and kitchen storage. This provides free wall space within the kitchen and allows for a sense of openness and light within the space.

The connection between the kitchen and garden was previously disconnected through the location of a small window and door which provided access between the two space. This has been addressed by the insertion of a fully glazed 3m wide pivot door, and large window seat. This provides a stunning visual connection throughout the year.